Våra bolag

Nordbutiker i Sverige AB har tiotal webbutiker som marknadsför och säljer lätta elfordon som elmopeder, elcyklar, promenadskotrar, och elscootrar men även träningsutrustning på den nordiska marknaden. Verksamheten startade 2007 och har idag knappt 20 anställda med huvudkontor i Norrtälje. Bolaget förvärvades i april 2019.

www.nordbutiker.se

 

Åkerstedts Verkstads AB utvecklar och tillverkar industrifläktar. Bolaget startade sin tillverkning 1977 och är en ledande aktör inom kundanpassade fläktar för ventilation och industriellt bruk. Bolaget har knappt 20 anställda med huvudkontor i Kvänum. Åkerstedts förvärvades i januari 2019.
www.akerstedts.com

Lingua Communication Nordic AB, ”Linguacom”, erbjuder översättnings- och tolktjänster mot privat och offentlig sektor. Bolaget har levererat högkvalitativa tjänster med hög leveranssäkerhet till svenska kunder sedan 2011. Linguacom förvärvades i juli 2018.
www.linguacom.se

Followit Sweden AB bildades 1974 och bedriver utveckling och försäljning av produkter och system för spårning av djur för viltforskning och boskap samt tillgångar för stöldskydd. Produkterna har hög tillförlitlighet och lång livslängd i krävande miljöer. Bolaget förvärvades i december 2016
www.followit.se

Hedén Group AB är ett ledande bolag inom motorer och styrenheter för professionella TV, media och filmindustrin. Hedén startades 1964 av Björn Hedén då verksam på Hasselblad och uppfann motorer för styrning av zoom, bländare och fokus på objektiv. Bolaget erhöll en Oscar 2009 i kategorin Scientific or Technical Achievement Award. Bolaget förvärvades i augusti 2016.
www.heden.se