Våra bolag

Luda.Farm förser lantbrukare och industriella kunder världen över med nyskapande övervakningsprodukter och tjänster som gör arbetet lättare, säkrare och mer effektivt – Smart farming made easy. Verksamheten startade 2005 och har idag 10 anställda med huvudkontor i Göteborg. Bolaget förvärvades i oktober 2020.

www.luda.farm

 

Nordbutiker i Sverige AB har tiotal webbutiker som marknadsför och säljer lätta elfordon som elmopeder, elcyklar, promenadskotrar, och elscootrar men även träningsutrustning på den nordiska marknaden. Verksamheten startade 2007 och har idag 25 anställda med huvudkontor i Norrtälje. Bolaget förvärvades i april 2019.

www.nordbutiker.se

 

Åkerstedts Verkstads AB utvecklar och tillverkar industrifläktar. Bolaget startade sin tillverkning 1977 och är en ledande aktör inom kundanpassade fläktar för ventilation och industriellt bruk. Bolaget har knappt 20 anställda med huvudkontor i Kvänum. Åkerstedts förvärvades i januari 2019.
www.akerstedts.com

Lingua Communication Nordic AB, ”Linguacom” är ett heltäckande språkföretag som erbjuder översättnings- och tolktjänster samt utbildning mot privat och offentlig sektor. Bolaget har levererat högkvalitativa tjänster med hög leveranssäkerhet till svenska kunder sedan 2011. Linguacom förvärvades i juli 2018.
www.linguacom.se

Hedén Group AB är ett ledande bolag inom motorer och styrenheter för professionella TV, media och filmindustrin. Hedén startades 1964 av Björn Hedén då verksam på Hasselblad och uppfann motorer för styrning av zoom, bländare och fokus på objektiv. Bolaget erhöll en Oscar 2009 i kategorin Scientific or Technical Achievement Award. Bolaget förvärvades i augusti 2016.
www.heden.se